top of page
KUTSUNA KUULIAISUUDEN TARINA
IMG_2239 sm.jpg

Lukijapalautetta:

"Suorastaan söin kirjaasi... Illalla tuntui vaikealta lopettaa ja mennä nukkumaan."

"Kirjaasi lukiessa tulee jännä fiilis, kuin uppoaisi mukaan kertomuksiisi. Elämäsi on ollut varsinainen seikkailu. Jumalan läsnäolo tulee ihmeellisesti esiin!"

"Erittäin rohkaiseva kirja jokaiselle meistä, jotka harjoittelemme Jeesuksen äänen kuulemista ja Hänen seuraamistaan!"

"Se aiheutti aikamoisen mylläkän sisälläni, ja pääsin kunnon parantavaan prosessiin."

Jo kirjan nimi, Kutsuna kuuliaisuus - tavallisen naisen epätavallinen elämä, kertoo, että Jumalan johdatuksessa meidän tavallisten ihmisten elämästä voi tulla epätavallisen merkityksellistä, sinunkin elämästäsi. 

 

Johdatuksessa elämiseen ja Jumalan äänen kuulemiseen kuitenkin sekoittuu oma rikkinäisyytemme. Se tuo epävarmuutta. Se voi johtaa myös virheisiin. Tarinani todistaa, että kuitenkin Jumala on uskollinen, kun vain roikumme hänessä kaikissa tilanteissa, myös vaikeuksissa.

Olen avannut polkuani avoimesti siinä toivossa, että lukija rohkaistuisi prossoimaan myös omaa elämäänsä Jumalan johdatuksessa. Toivon, että omasta räpellyksestäni löytyisi samastumiskohtia ja se rohkaisisi sinua kuuntelemaan ja tottelemaan Jumalaa.

Aloitin kirjoittamisen ensimmäisenä koronavuonna Etelä-Afrikassa, missä tuolloin asuin. Loppuvuodesta 2020 pääsin matkustamaan Suomeen lukemaan 58 päiväkirjaani ja vanhoja ystäväkirjeitäni. Tarina täydentyi ja syventyi. Kirja ilmestyi samaan aikaan kuin minä muutin takaisin Suomeen toukokuussa 2021

 

Eniten myönteistä lukijapalautetta saan avoimuudesta. Ihmiset kokevat saavansa vertaistukea ja apua oman elämänsä johdatuskiemuroihin. Minähän olenkin "normaali"! Tästä palautteesta olen kiitollinen.

KUTSUNA KUULIAISUUDESTA SANOTTUA
DSC_0045.jpg
DesMaaMacao.jpg

Mari Turunen, TM
viestintäpäällikkö,
Lähetysyhdistys Kylväjä

Kun kuulemme puhetta Jumalan johdatuksesta, se jää usein epämääräiseksi. Maarit Erosen kuvaus omasta kasvustaan Jumalan lapsena ja lähetystyöntekijänä on harvinaisen avointa ja rehellistä. Elämänmakuisessa ja hämmästyttävän vetävässä stoorissa uskalletaan kohdata myös kivut ja oma keskeneräisyys. Se voi herätellä lukijan prosessoimaan johdatusta omakohtaisesti, ja juuri tässä vuorovaikutuksessa voi syntyä ainutlaatuisia oivalluksia.

DSC_0045.jpg

Jyrki Palmi
apulaistoiminnanjohtaja
Fida International

Maarit Eronen on elämäkerrassaan onnistunut menemään pintaa syvemmälle avaamalla rohkeasti oman elämänsä kipukohtia. Juuri rehellisyys onkin tämän kirjan ehdoton ansio. Uskon, että avoimuus saa lukijan peilaamaan tekstiä omiin kokemuksiinsa. Kirjassa käydään mielenkiintoista keskustelua Jumalan johdatuksesta maailmanlaajuisessa lähetystehtävässä. Teksti on mukaansatempaavaa, eikä kirja varmasti jää yöpöydälle pölyttymään.

10400762_35475566457_5871_n.jpg

Emilia Saarikko
sosionomi

Monesti jäämme yksin omien kokemustemme kanssa ja ajattelemme, että olemme ainoat, jotka niin kaatuilevat, kokevat, tuntevat ja ajattelevat. Kuitenkin olemme kaikki vain ihmisiä ja koemme usein samanlaisia asioita, niin kuin Maaritin kirja muistuttaa. Monessa kohdassa huomasin ajattelevani: ”Minulla on ollut aivan samoja ajatuksia!” ”Minäkin olen tuntenut ja kokenut noin!”

bottom of page