top of page
_MG_9888 sm.jpg
KADUN KUKKA - VUODEN KRISTILLINEN KIRJA 

Kukan tarina on liikuttava kuvaus etelä-afrikkalaisen tytön kaipauksesta saada rakkautta ja hyväksyntää. Jouduttuaan valerakastajan (lover boy) lankaan ja huumeriippuvuuden liekaan hän ajautui "seksikoneeksi" ja menetti toivonsa saada koskaan kokea aitoa rakkautta. 

Tutustuin Kukkaan, kun hän oli vielä kadulla ja yritin auttaa häntä pääsemään vapaaksi. Vasta sairastuttuaan vakavasti Kukka tuli uskoon ja löysi todellisen vapauden ja kaipaamansa rakkauden.

Kirjoitimme Kadun kukan työkaluksi ihmiskaupan vastaiseen työhön. Tarina on avoin ja paljastava kurkistus​ prostituoidun todellisuuteen, mutta se on kirjoitettu niin, että sen lukeminen on turvallista kenelle vain.

KADUN KUKASTA SANOTTUA
DSC_0407.jpg

Jari Olavi Hiltunen
kirjallisuuskriitikko

Kadun kukka on kristillisyyden ytimessä alusta loppuun saakka. Vaikka on synkkä maailma, johon eteläafrikkalainen tyttö joutuu ja siellä kärsii, kristillisen opin ydin pelastaa ihmisen vaikeuksien keskellä. Se on kirjassa kouriintuntuvana. 

PinkyMaaritRailroad.jpg

Sanna Ukkola 
toimittaja, juontaja

Kadun kukka on koskettava ja riipaiseva tositarina ihmiskaupan uhrin taistelusta Etelä-Afrikassa. Kirja nostaa päähenkilönsä kautta esille yhden ihmiskunnan ikiaikaisista vääryyksistä eli ihmiskaupan.

PinkyMaaritStanding.jpg

Madri Bruwer, katutyöntekijä
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

If Buttercup was fiction, many might think it unrealistic, as it might seem impossible for so much trauma and sadness to fit into one life. At the same time, the loving and patient intervention of the workers and the conclusion of the story might seem too good to be true. But the story is true, the workers real and God’s intervention miraculous. This real life story is written in an inspiring and authentic way. 

bottom of page