top of page
KIITOS TILAUKSESTA

Sinulle on lähtenyt sähköposti! Linkki Syvälle Sanaan -ohjelman esitteeseen löytyy sieltä. Ellei viestiä kuulu puolen tunnin sisällä, ilmoittelee minulle (maarit@maariteronen.com). Tarkista varmuuden vuoksi ensin roskapostisi.

Pdf on kolmeen osaan taitettavan esitteen muodossa. Tulosta se ja pidä sitä Raamatun tai vihkon välissä. Toivon sinulle herkullisia hetkiä Raamatun äärellä!

P.S. Koska sinua kiinnostaa Raamatun tutkiminen, sinua saattaisi kiinnostaa myös Syvälle Sanaan -työkirjat. Niistä saat lisätietoa alta...

Kuulolla sivut_edited_edited.jpg

SYVÄLLE SANAAN -TYÖKIRJAT

HALUATKO LISÄÄ RYHTIÄ
RAAMATUN LUKEMISEEN?

Uskon, että vain 15 minuuttia päivässä Raamatun äärellä Syvälle Sanaan -työkirjan avulla  lisää elämääsi Jumalan läsnäolon kokemusta, iloa ja kiitollisuutta. 

Tiedät, että Sanassa pysyminen olisi hyödyllistä, mutta pelkkä Raamatun lukeminen ei aina sytytä. Haluaisit kyllä paneutua Raamattuun enemmän, mutta siihen ei vain tunnu löytyvän aikaa? Ja sitä paitsi kirja tuntuu välillä aika vaikealta ymmärtää.

Kun aika on muutenkin kortilla, toivoisimme Raamatun äärellä viettämiemme hetkien olevan merkityksellisiä. Ilman sitä ne muuttuvat velvollisuudeksi, ja pikkuhiljaa Raamatun lukeminen jää kokonaan.

 

Nämä työkirjat saattaisivat auttaa saamaan uutta puhtia ja ryhtiä Raamatun äärellä.

Iloitsin siitä innostuksesta, jota koin sanan tutkimista kohtaan.

Sain uusia tai osittain unohtuneita työkaluja Raamatun syvempään tutkimiseen.

Menetelmä on hyvin oivaltava ja vakuuttaa Jumalan sanan vaikutuksesta ihmiseen.

Tarinat ovat aivan mahtavia, eräs parhaista asioista kirjassa.

Kuulolla-kansi-mock-up.png

KUULOLLA-johdatusta joka päivä

Millainen on elämä, jossa johdatus on elämäntapa, ei tapahtuma? Kaipaatko merkityksellisempää elämää kuin mitä koet nyt eläväsi tai välittömämpää suhdetta Jeesuksen kanssa? Haluaisitko vakuuttua siitä, että Jumala välittää sinusta niin paljon, että johdattaa sinuakin? Ehkä tahtoisit olla Jumalan käytössä, mutta olet epävarma, miten voit tietää hänen tahtonsa.

Tämän kirjan avulla saat mahdollisuuden paneutua johdatukseen ja kutsumukseen liittyviin kysymysiisi tutkimalla Raamattua itse. Opetustekstit myös inspiroivat harjoittelemaan Jumalan äänen kuuntelua. 

Mockup_koko_painolla.png

KOKO PAINOLLA-luottamusta joka päivä

Miten voi luottaa Jumalan hyvyyteen, vaikka hän sallii kärsimystä ja pettymyksiä? Ehkä luotit häneen jossain sinulle tärkeässä asiassa, mutta tuntui kuin Jumala olisi vetänyt maton jalkojen alta. Et uskalla enää luottaa häneen. Tai ehkä olet pettynyt kristittyihin ja sen myötä ottanut etäisyyttä myös Jumalaan. 

 

Jumalaan luottaminen ei ole aina helppoa. Tämän kirjan äärellä voit pohtia Jumalaan luottamiseen liittyviä kysymyksiäsi. Jos paneudut harjoituksiin, Raamatun teksti puhuttelee sinua ja ehkä rohkaistut laittamaan luottamuksesi Jumalaan uudelleen tai syvemmin kaikilla elämänalueilla.

 • Sisältää monipuolisesti klassisia Raamatun tutkimisen menetelmiä: käännösten vertailu, interlineaari-työkalun ja kommentaarien käyttö, mielikuvituksen aktivointi, avoimien havaintojen ja kysymysten esittäminen ja paljon muuta.
   

 • Materiaalia on 12 viikoksi, viideksi päiväksi viikossa, 15-30 minuutiksi päivässä. Kirjaa voi myös tehdä omaan tahtiin. 
   

 • Ei oikeita tai vääriä vastauksia. Antaa tilaa tehdä oivalluksia ja kuulla Jumalan puhetta oman elämäsi kysymyksiin.
   

 • Ryhmien avuksi myös pienryhmäkysymyksiä.
   

 • Ja jos aikaa on enemmän kuin vartti, kirjan työkalut mahdollistavat niin syvälle menemisen kuin haluaa.

Välillä oikein päätä huimaa!

Ainutlaatuinen yhdistelmä Sanan tutkimista ja Jumalan kuuntelun harjoittelua

Oman elämäsi avaaminen on suuri rikkaus. Sinulla on mukaansatempaava ote lukijaan.

Koen, että Pyhä Henki on lähellä, ohjaa ja opettaa.

Toivon myös sinun syttyvän Jumalan sanasta.

Olisitko sinä sellaisen satsauksen arvoinen?

bottom of page